Ракић: Вучић стоји иза Пантића и Орлића

Народна посланица Драгана Ракић реаговала је данас због одлуке председника Скупштине Владимира Орлића да забрани Јелени Михајловић, мајци детета исписаног из вртића у Пећинцима, да се обрати медијима у Скупштини, па чак и да буде у истој просторији.
"На основу чега је Владимир Орлић донео одлуку да обезбеђење једној грађанки Србије забрани учешће на конференцији у Народној скупштини? И зашто би то урадио? Шта можемо тек да очекујемо у будућности, када већ данас шаље мајку да посматра конференцију са балкона? Изгледа да смо били у праву када смо рекли да је Орлић изабран за председника Скупштине управо зато да би гушио слободу говора у Скупштини на исти начин као што је то радио у телевизијским емисијама" закључила је Драгана Ракић.

Демократе подвлаче да, баш као што и Милорад Пантић Луки може да ради шта год пожели у Пећинцима зато што има подршку Александра Вучића, из истог разлога и Владимир Орлић мисли да може у потпуности да раздвоји Народну скупштину и грађане које би посланици требало да представљају. "Иза сваког моћника који малтретира грађане стоји Александар Вучић који му то омогућава, а наш задатак је да се заједно изборимо да Скупштина поново буде сигурно
место за све нас. Сигурна сам да ми то можемо јер нема јаче силе од солидарних грађана у борби за своја права,"поручила је Драгана Ракић.


Информативна служба Демократске странке