Посланик Ненад Митровић пружио подршку радницима Хамеума

Народни посланик и потпредседник Демократске странке Ненад Митровић пружио је данас подршку радницима ЈКП “Хамеум” којима прети останак без посла због још једне у низу махинација власти Српске напредне странке у Прокупљу. Радници,  заједно са Ненадом Митровићем и посланицом ССП-а Јеленом Милошевић, покушали су данас да разговарају са градоначелником, кога сматрају одговорним за ситуацију у којој се налазе, али без успеха.  

“Сто пет радника је изгубило посао зато што нису припадници ниједне странке. Да ли је могуће да у овој земљи не будеш припадник странке, а да будеш у радном односу? Изгледа да Српска напредна странка сматра да било ко ко није део СНС-а не треба ни да ради, ни да пошаље дете у вртић, ни да живи у Србији,” закључио је Ненад Митровић.

Митровић је рекао проблем са којим се радници суочавају нажалост није једини, већ да је забринут и због тога што ће грађани Прокупља сасвим сигурно имати проблем са водоснабдевањем, баш као што је неквалитетно управљање електропривредом довело до проблема са снабдевањем грађана Србије електричном енергијом.

„Грађани Прокупља остаће без воде. Зашто то кажем? Зато што су од 2015. године до данас променили 14 директора, зато што у водоводу данас примају пољопривредне инжињере са вишом школом за сточарство, просветне и административне раднике искључиво са чланском картом СНС-а. Врло брзо ће грађани Прокупља доћи у ситуацију да неће имати ко да се брине о квалитету воде и одржавању водоводне мреже,” поручио је Митровић.

Информативна служба Демократске странке